Dynamo Riihimäki kohtaa omalla “kotikentällään” keskiviikkona Cocksin ja yllätysvahvistus Paavo Nelke pukee ensimmäistä kertaa Dynamon pelipaidan päälle.

Otteluun tuo lisämaustetta se, että Nelke on ollut Cocksille tuomassa Suomen mestaruuksia ja pelasi Cocksissa hienot vuodet. Mies on ollut vuosien ajan SM-Liigan tai sen edeltäjän SM-sarjan todellinen väriläiskä – miehen ehdoton lempituuletus on “moottorisaha käyntiin”, ja tutuksi on tullut myös huuto: “ JESAAAA!!!”.

Tapassa, Virossa, syntynyt 44-vuotias Nelke on voittanut mestaruuksia kotimaassaankin ja jo kertaalleen uransa päättäneen miehen siirtyminen Dynamon riveihin on tulosta seuran väsytystaistelusta.

– Dynamo on nyt kolme vuotta yrittänyt saada minua jollain tapaa seuran toimintaan mukaan. Olin Tallinn cupissa katsomassa joukkueen pelejä, ihastuin joukkueen taistelutahtoon ja asenteeseen. Uskon, että pystyn olemaan nuorille maalivahdeille suureksi avuksi, Nelke sanoo Dynamon verkkosivuilla.

– Olen kymmenisen vuotta asunut Riihimäellä, joten joukkue, jossa pelaa kotikaupungin miehet, tuntui luontevalta ratkaisulta. Aiemmin työkiireeni on estänyt pelaamisen, nyt haluan antaa itselleni aikaa myös rakkaan lajin parissa.

Lähde: Käsipalloliiton verkkosivut