Vladimir Klitshkon ja Anthony Joshuan raskaan sarjaan MM-tittelimatsi nyrkkeillään 29. huhtikuuta 90 000 katsojaa vetävällä Webleyn stadionilla.

Siinä missä illan pääottelu saa ansaitsemansa huomion, on tapahtuman esiotteluihin valittuja nyrkkeilijäitä kritisoitu valtoimenaan somessa.

Esiotteluiden kattaus ei totisesti päätä huimaa, sillä perjantaina julkistetut Lawrence Okolie, Joe Cordina ja Josh Kelly ovat vasta aloittamassa ammattilaisuriaan. Trio boksasi brittien joukkueessa viime vuonna Rion olympialaisissa ennen kuin siirtyivät ammattilaisiksi.

Okoliella on takana vasta yksi ammattilaismatsi ja toisen hän ottelee 15. huhtikuuta ennen Webleyn iltaa. Cordinan ja Kellyn tarkoituksena on otella debyyttinsä ennen Klitshkon ja Joshuan esimatsia.

Kolmikon lisäksi esiotteluissa nähdään ainakin Katie Taylor, jonka vyöllä on vasta neljä ammattilaismatsia. ”Kokeneempaa” kaartia edustaa ainoastaan Scott Quigg 35 ammattilaismittelön voimalla.

Katso alta somekritiikkiä Twitterin maailmasta:

Absolute shite. Don't care how much AJ and Klit are being paid with 90k and tv rights there should still be a British title at least on it

Ian McCabe

@cabezy
Very underwhelming and disappointing. Should've been a huge undercard! Whyte v Chisora II?