Beijingin olympialaisissa kilpaillut aitajuoksija Queen Harrison on urheilusaavutustensa lisäksi kuuluisa kauneudestaan ja kuumista kuvista, joita hän jakaa usein Instagram-tilillään. Naisen uusin bikinikuva innosti ihailijoita suuresti.

Tuoreessa kuvassaan yleisurheilukaunotar esittelee treenattua vartaloaan mustissa bikineissä. Kuvatekstissä hän kertoo viettävänäsä vapaapäivää ja ottavansa rusketusta uima-altaan reunalla Miamissa.

Harrisonin fanit ilahtuivat seksikkäästä kuvasta toden teolla. 29-vuotiaalle jenkkitähdelle satoi tuhansia kommentteja, jossa ylistettiin naistähden huippuunsa trenaattua vartaloa.

– Niin kaunista, muuan ihailija kehui.

– Häikäisevän seksikäs nainen, toinen hehkutti.

– Aivan upea kuningatar. Nuo vatsalihakset ja huulet, täydellistä, kolmas intoili.

New Yorkista lähtöisivin oleva yleisurheilutähti on kilpaillut kansallisella huipputasolla lukiosta lähtien. Harrison oli ensimmäinen Virginia Techin yliopiston kasvatti, joka pääsi kilpailemaan yleisurheilussa olympialaisissa.

Vuoden 2008 kesäolympialaisissa Harrison karsiutui 400 metrin aitajuoksun semifinaaleissa. Olympialaisten lisäksi Harrison on yltänyt hyviin suorituksiin muun muassa Pan-Amerikan mestaruuskisoissa, joissa hän nappasi kultaa vuonna 2015.