Tässä kuussa 31 vuotta täyttävä kolminkertainen Grand Slam -voittaja Andy Murray on ollut pitkään sivussa tennisnäyttämöiltä tammikuisen lonkkaoperaation jäljiltä. Hänen viimeisin ottelunsa on viime kesän Wimbledonista, jonka jälkeen krooniset lonkkakivut vetivät miehen sivuun.

Nyt skotlantilaispelaajan paluu on kuitenkin lähestymässä. Huhujen mukaan miehen paluuturnaus voisi olla kesäkuun 11. päivä alkavassa Hollannin Libema Openissa.

Entinen huipputennispelaaja Tim Henman kehottaa Murrayta tekemään paluun kuitenkin hissukseen omaa kehoa kunnellen.

– Loukkaantumiset ovat urheilijan pahinta aikaa. Ne ovat kuitenkin niitä haasteita, joita tulee vastaan.

– Hänellä on ollut uskomattoman rankkaa, koska ei ole päässyt pelaamaan viime Wimbledonin jälkeen. Hän teki kaikkensa välttääkseen operaation, mutta tulos ei ollut lopulta toivottu. Hän joutui operaatioon ja nyt me pidämme käsiä ristissä sen puolesta, että hänen liikkuminen menee oikeaan suuntaan ja hänet nähtäisiin lähitulevaisuudessa takaisin pelikentillä, entinen Britannian ykköpelaaja lausui Yahoo Sportsille.

43-vuotias Henman sanoo, että puolikuntoisena ei kannata lähteä pelaamaan.

– Hänen täytyy olla varma, että hänen keho ja lonkkansa on 100-prosenttisessa kunnossa tai ainakin lähellä sitä, ennen kuin hän voi alkaa murehtimaan kilpailemisesta.