Amerikkalaisen jalkapallon NFL-liigan ristiriitaisimpiin pelaajiin kuuluva Josh Gordon siirtyy New England Patriotsin riveihin.

Cleveland Browns ilmoitti maanantai-iltana kaupanneensa laitahyökkääjä Gordonin Patriotsiin ensi kevään draftin viidennen kierroksen varausta vastaan.

27-vuotias Gordon on yksi pelipaikkansa lahjakkaimmista pelaajista, mutta kentällä häntä on nähty aivan liian harvoin. Hän aloitti liigassa kaudella 2012, mutta oli toistuvista vakavista päihdeongelmista johtuen pelikiellossa kaudet 2015-16. Viime kaudella hän pelasi viisi ottelua. Brownsissa pelatessaan Gordon oli käytettävissä 41 ottelussa mahdollisista 98:sta.

NFL:n surkeimpiin seuroihin kuuluva Browns pysyi uskollisesti Gordonin tukena vuosikaudet, mutta viime viikolla mainoskuvauksissa tullut takareisivamma oli viimeinen niitti. Browns ilmoitti viime lauantaina laittavansa Gordonin vapaiden pelaajien markkinoille, mutta superlahjakkaalle ongelmapelaajalle löytyi myös kiinnostusta markkinoilta.

Nähtäväksi jää, osoittautuuko Gordonin hankinta New Englandin rohkeista pelaajahankinnoistaan tunnetun valmentajalegendan Bill Belichickin uusimmaksi neronleimaukseksi. Kentällä pysyessään Gordon voi nousta uudelle tasolle tähtipelinrakentaja Tom Bradyn johtamassa hyökkäyksessä. Gordonin tapauksessa kentällä pysymisestä ei ole kuitenkaan historian perusteella mitään takuita.

Lähde: NFL.com.