Classicin ja Suomen maajoukkueen tähtipelaaja Krister Savonen ei pelaa enää tällä kaudella salibandyä. Savonen kertoo päätöksestään omalla Instagram-tilillään.

Savonen sai alkusyksystä liigaottelussa aivotärähdyksen, jonka takia hän ei ole vielä pystynyt palaamaan salibandykaukaloihin. Kuntoutuksen ollessa kesken hän joutui jättämään väliin myös joulukuun MM-kisat Helsingissä.

Savonen kertoo nyt omalla Instagram-tilillään ottavansa enemmänkin etäisyyttä salibandyyn. Hän ei pelaa enää tällä kaudella. Aivotärähdyksen myötä kuvaan ovat tulleet mukaan myös mm. masennusoireita ja ahdistusta.

Alla on Savosen kirjoittama päivitys kokonaisuudessaan:

Sain tänä vuonna mun viidennen ja kuudennen aivotärähdyksen. Oon kärsinyt masennuksesta ja ahdistus/paniikkikohtauksista. Mulla on ollut ongelmia muistin, keskittymisen, tasapainon ja silmien liikkeiden kanssa. Näiden takia oon päättänyt, että otan etäisyyttä mulle tärkeestä asiasta eli salibandysta ja lopetan tämän kauden omalta osaltani tähän hetkeen. Koen, että tällä päätöksellä saan itselleni paremman olon ja paineen kentälle menosta pois omilta hartioilta. On tullut aika keskittyä oikeesti omaan terveyteen ja saada ukko kuntoon ennen kuin tekee mitään muuta.

Edelleen toivoisin ystävällisesti rauhaa kuntoutukseen. Jos joku haastattelija kuitenkin haluaa ja päättää soittaa, lupaan lyödä luurin kiinni.

Hyvää Joulun odotusta kaikille!

Ystävällisin terveisin,
Krister Savonen #56 #salibandy

Puolustaja Krister Savonen, 27, on voittanut urallaan neljä Suomen mestaruutta ja kaksi maailmanmestaruutta. Seurajoukkuetasolla hän on edustanut Classicin lisäksi myös sveitsiläistä Wiler-Ersigeniä.

Lähde: Salibandyliitto