Yleisurheilun MM-kisat ovat jo ovella. Kilpakausi on vahvasti silti käynnissä edelleen myös kotimaassa. Annimari Korte, joka ei selvittänyt tietään MM-kisoihin, esiintyi tiistaina edukseen Hyvän tuulen kisojen naisten 100 metrin aitajuoksussa Eläintarhan kentällä.

Korte vei voiton ajalla 13,07. Kakkoseksi tuli ennätyksensä uuteen uskoon laittanut Saara Keskitalo ajalla 13,10.

– Päivän tavoite oli Saara Keskitalo alle Team Finland -rajan, ja ee onnistui! kirjoitti Korte Instagram Storiesissa.

– Puhdas juoksu, vaikka fiilis ei ollut paras mahdollinen, Keskitalo kommentoi itse SUL:n tiedotteella.

Korte kommentoi myös omaa juoksuaan SUL:n tiedotteella.

– Jalka oli sen verran kipeä, että verryttelyssä mietin, kannattaako juosta. Juoksin kun ei ole monta kisaa kautta jäljellä, Korte sanoi.

– Tilanne vaihtelee tosi paljon päivästä toiseen. Olen saanut nyt pari hyvää treeniä. Jalka kipeytyi viime treenistä tosi paljon, mutta tässä on sen verran vähän kisoja, että pitää koettaa saada jotakin startteja tähän.

Entinen SE-nainen kirjoitti suorituksestaan myös Instagramissa. Hän myönsi joutuneensa tekemään kovan ratkaisun kesken juoksun.

– Mulla hyvä alku, sitten jalka sattui taas liikaa ja ei uskaltanut täysillä aitoa loppuun. Nyt viikko iisiä ja ens viikolla toivottavasti kivuttomampi juoksu.

Korte esitti myös ilahduttavamman huomion.

– Päivän positiivisin juttu oli 0,97 aitaväli eli toiseksi nopein väli tänä kesänä. Kauden parhaassa 12,83 -juoksussa paras väli oli 1,00, kauden ekassa kisassa 0,96.