Suomalaiselta moniottelurintamalta on saatu lisää ikäviä uutisia. Maria Huntington laittoi jo kesällä oman uransa tauolle. Miia Sillman on nyt ilmoittanut lopettavansa uransa.

Sillman kirjoitti asiasta Instagramissa. Naisen päivitys keräsi paljon kommentteja. Omansa tarjosi esimerkiksi Krista Pärmäkoski.

– Hieman uutisia urheilurintamalta. Kuten monet teistä on ehkä laittanut merkille, niin en ole kuluneen syksyn aikana juurinaan päivitellyt urheiluun liittyvistä asioista. Syynä on se, etten ole pystynyt. Selkäni tilanne on huonontunut entisestään, eikä se kestä huippu-urheilun vaatimuksia. Koko kulunut vuosi on ollut äärettömän raskas ja pitänyt sisällään paljon ajatustyötä elämästä, terveydestä ja tulevaisuudesta.

– Keväällä ajatus siitä sinetöityi, että kausi 2023 tulee olemaan minun viimeinen kauteni huippu-urheilun parissa. Terveyttä tulee olla vielä urheilu-uran jälkeenkin, joten nyt oli aika päästää irti ja kuunnella tarkemmin omaa kroppaa. Päätös ei ole ollut helppo ja sitä on kypsytetty pitkään. Kukaan urheilija kun ei halua, että urheilu-ura päättyisi vammojen takia, selvitti Sillman.

Sillman kiitteli kaikkia tukijoitaan, valmennustaan ja treenikavereitaan. Vastaanotto oli lämmin.

– Leikatun selän kivut hautautuivat hiekanjyvien sekaan, kun oma ura tuli päätökseen – toivon samaa sulle. Ja tälläkin puolella on runsaasti elämää, tsemppasi Tommi Evilä.

– Onneks olkoon uuden sivun kääntymisestä elämässä. On ollu kunnia tutustua suhun urheilijana ja nähdä osa sun hienosta urasta. Tsemppiä tulevaan, se on varmasti sun näköinen, kirjoitti Ella Junnila.

– Oon satavarma, että tulevaisuus tuo sulle mukanaan aivan mielettömiä uusia mahdollisuuksia ja kokemuksia. Ja kahville saa poiketa jatkossakin, sanaili hiihtotähti Pärmäkoski.

Päivitys tästä.