Seiväshypyn maailmanmestari ja olympiavoittaja Katie Moon lähtee vuoteen 2024 yhtenä suurista suosikeista.

Kauden päätavoite odottaa Pariisissa. Siellä jaetaan olympiamitalit myös seiväshypyssä.

Moonilla oli hiljattain painavaa asiaa Instagramissa. Hän julkaisi vartalostaan sellaisen kuvan, jota hän ei olisi voinut aiemmin kuvitella esittelevänsä maailmalle.

– Jos olisin nähnyt tämän kuvan muutama vuosi sitten, olisin ollut todella järkyttynyt siitä, miltä vatsani näyttää. Urani ensimmäisinä vuosina minulla oli pakkomielle ajatuksesta, että näyttäminen hyvältä crop topissa (eli olemalla liian laiha) toisi myös tuloksia. Tällaisen kuvan näkeminen olisi saanut minut syömään liian vähän ja aiheuttanut ansaitsematonta itseinhoa.

– Vaikka olenkin päässyt tähän pisteeseen, missä olen tänään, ja vartalokuvani on suhteellisen positiivinen, katsoin tätä kuvaa ja ajattelin: ”Oooh… en julkaise sitä”. Mitä enemmän kuitenkin ajattelin asiaa, sitä enemmän ymmärsin, että tämä on yksi sellaisista kuvista, jotka pitää julkaista useammin. Koska tämä kuva on todellinen.

Moon muistutti, että hän on kiitollinen siitä, mihin on päässyt juuri tuon vartalon kanssa omalla upealla urallaan.

– Olen niin uskomattoman onnekas saadessani tehdä sitä mitä rakastan korkeimmalla tasolla. Kehoni liikkuu, ja sen avulla voin viedä sen äärimmilleen jokainen päivä. Tämä vartalo on pysynyt terveenä urani tärkeimpinä aikoina. Ja tämä vartalo toi tuona päivänä tuolla tietyllä hypyllä minulle kultamitalin. Kuka minä olen arvostelemaan sitä tai ajattelemaan sitä jotenkin huonommaksi?

– Halusin julkaista tämän kuvan ja ystävällisesti muistututtaa: 1. Terveet vartalot näyttävät erilaisilta. Eikä vain henkilöstä toiseen, vaan hetkestä hetkeen, kaudesta toiseen, vuodesta toiseen jne. Tämä ei koske vain urheilijoita. Olipa tarkoitus elämässäsi mikä tahansa, olet arvokkaampi kuin miltä kehosi näyttää. 2. Kehomme ei näytä (omissa silmissämme) ”täydelliseltä” joka hetki, joka kulmasta. Ja ehkä meidän on alettava määritellä uudelleen sitä, mitä ”täydellinen” tarkoittaa.

Moon aloitti kautensa tammikuussa. Hän jäi vaisuun tulokseen 453. Ison-Britannian Molly Caudery (483) on maailmantilaston kärjessä ennen USA:n Sandi Morrisia (482) ja Wilma Murtoa (481).

Kuva ja koko päivitys tästä.

LUE MYÖS