Wilma Murto taivutti viikonloppuna jaetulle kakkossijalle tuloksella 475 Ranskan Lievinissä järjestetyssä seiväshyppykisassa.

Eliza McCartney voitti kilpailun tuloksella 484. Se on maailman kauden kärkitulos. Murto teki itse yhden mainion yrityksen korkeudesta 490, mutta rima tuli tällä kertaa niukasti alas naisen mukana.

Murto on käynyt kisaa läpi vielä Instagramissa. Euroopan mestari teki yhden asian selväksi: tästä seiväsvuodesta tulee hurjan kova.

– Toiseksi Eliza McCartneyn takana tuloksella 475 eilen. Oli niin siistiä yrittää 490:n ylitystä! Naisten seiväshypyn taso tulee olemaan uskomattoman korkealla tänä vuonna, ja olen valmis siihen, hihkui Murto.

Tänä vuonna kilpaillaan peräti kolmet arvokisat. Maaliskuun alussa ratkaistaan MM-hallimitalit. Kesällä kilpaillaan ulkoradoilla EM- ja olympiamitaleista.

Murto nähdään keskiviikkona Turussa järjestettävässä Ystävänpäivän seiväshyppykilpailussa. Nainen saa myös hieman erilaista vastuuta tapahtumassa.

Tapahtuman viihdesisältöä tuottava Joona Haarala Hype Works Oy:stä kertoi SUL:n tiedotteella, että Murto on ollut suunnittelemassa osaltaan tapahtuman musiikkeja.

– Oli innostavaa kuulla Wilman suosikkibiisit sekä toiveet eri kilpailun vaiheisiin. Luvassa on yllättävä ja raikas setti, kuten Wilmalta voi odottaakin, Haarala heitti.

Päivitys tästä.

LUE MYÖS