Perjantaina juhlistettiin kansainvälistä naistenpäivää. Monet urheilijat huomioivat sen. Niin teki myös entinen ampumahiihtäjä Mari Eder, joka hoiti homman omalla persoonaalisella tyylillään.

Eder julkaisi Instagram Storieisissa useita kuvia. Mukana oli selkeä viesti ihmisille. Ensimmäisessä kuvassa hän näytti keskisormea prinsessamekossa. Toisessa otoksessa hän hymyili rakennustyömaalla.

– Hyvää kansainvälistä naisten päivää. Haluan vain muistuttaa, että nainen voi näyttää tältä, mutta voi näyttää myös tältä. Unohtakaa kaikki käsitykset siitä, mikä on normaalia ja yrittäkää tehdä mitä haluatte, koska kaikki ovat erilaisia.

Kolmannessa kuvassa naisella oli kypärä päässä ja kieli esillä.

– Joskus se tarkoittaa sitä, että kaikki eivät ole niin mahtavia kuin sinä. Kyllä, tarkoitan juuri sinua! Ja ei, tuo ei ole siemennestettä, senkin pervo!), sanaili Eder kielessään olevaan sylkeen ilmeisesti viitaten.

– Olet niin uskomattoman tyylikäs, mutta olen oppinut, että emme ole koskaan vain yksi asia. Mitä ikinä sitten oletkin, sinun ei tarvitse olla kuin muut. Ja jos olet onnekas ja löydät elämääsi samanlaisia hulluja ystäviä, pidä heistä tiukasti kiinni… Kiitokset siis kaikille naisille. Ja myös miehille, joilla on niin isot pallit, että he ovat valmiita tukemaan naisiaan, jotta he voivat olla mitä he ovat, viestitti Eder.

LUE MYÖS