Niilo Moilasen kausi on päättymässä viikonloppuna monen muun suomalaishiihtäjän tavoin Rovaniemen SM-hiihdoissa. Mies on ehtinyt laittaa kautta pakettiin jo sosiaalisessa mediassa.

Moilanen myönsi rehellisesti Instagramissa, että sesongista ei tullut toivotunlaista. Terveysmurheet aiheuttivat omat ongelmansa.

– Alkaa kisakausi olla yhtä viikonloppua vaille valmis. Kauteen lähdettäessä tavoitteet oli toki korkeammalla, mutta syksyn ja alkutalven haasteet huomioiden hyviäkin kisoja mahtui kauteen, päivitteli Moilanen.

– Ens viikonloppuna puetaan työhaalarit vielä kertaalleen päälle kun Rovaniemellä kisaillaan vikat kisat ja sitte laitetaanki kisapuku hetkeksi varastoon ja keräillään virtaa taas tulevaan kauteen! Luntahan vielä näyttäis ainaki pohjosessa riittävän pitkäänki niin nautiskellaan hyvistä hiihtokeleistä vielä, päätti Moilanen.

Moilanen tunnetaan sprinttien erikoismiehenä. Taskussa on nuorten MM-kisojen kultaa perinteisen sprintistä. Samasta lajimuodosta ovat myös kauden parhaat uroteot. Moilanen ylsi kahdesti perinteisen sprintin välieriin tämän sesongin maailmancupissa.

Päivitys tästä.

LUE MYÖS