Moukariässä Silja Kososen kausi on jatkunut Pohjois-Amerikassa. Hän heitti viime kauden tasoonsa nähden vaisun tuloksen 70,51 ja sijoittui viidenneksi Los Angelesissa järjestetyssä kisassa.

EM-kultaa ja olympiamitalia kesällä tavoitteleva Kosonen jäi kauas kisan voittaneesta Brooke Andersenista. Jenkkitähti voitti tuloksella 77,32.

– Ihan hyvä fiilis jäi. Vähän oli tekniikkaongelmia, mutta olen tyytyväinen, että sain 70-metrisen tuollaisen matkustamisen jälkeen, Kosonen kommentoi SUL:n tiedotteella.

– Ei se matkustaminen mitenkään hirveästi tuntunut. Hyvin olen saanut nukuttua, vaikka ensimmäinen yö oli vähän huono. Jalat tuntuivat olevan hyvässä kunnossa.

Kakkoseksi tullut Deanna Price heitti 77,16 ja kolmanneksi taistellut Camryn Rogers 75,56. ”Pronssi” jäi siis hirvittävän kauas tässä seurassa, mutta Kosonen viihtyi kisassa.

– Oli siistiä päästä tuollaiseen porukkaan heittämään, enkä ollut viimeinen. Nyt on edessä lepopäivä ja sitten mennään Eugeneen, jossa jatketaan treenejä ennen kilpailua.

Kosonen kilpailee Timanttiliigan Eugenen kilpailussa 25. toukokuuta.

LUE MYÖS