Mike Tysonin ja Jake Paulin välinen 20. heinäkuuta järjestettävä nyrkkeilyottelu herättää tunteita. Yksi asiaa kommentoineista on Robert Heleniuksen ensimmäisessä erässä vuonna 2022 tyrmännyt Deontay Wilder.

Tyson täyttää kesäkuussa 58 vuotta. Jake Paul on 27-vuotiaana fyysisesti elämänsä kunnossa.

Tuo epäsuhta onkin saanut monet kritisoimaan tulevaa kamppailua. Hiljattain varmistui vielä, että Texasin komissio hyväksyy, että kyseessä on virallinen ottelu. Wilderin on vaikea niellä asiaa.

– On huono juttu, että komissio on antanut Mike Tysonille lisenssin, koska hän ei ole ollut aktiivinen 20 vuoteen. Hänelle ei pitäisi antaa lisenssiä vain hänen menneisyytensä vuoksi. Niin ihmisiä sattuu. Hyvä luoja, jos hänelle käy huonosti, päivitteli Wilder Sportsbook Review’n haastattelussa.

– Ihmisiä voidaan lyödä väärään paikkaan ja väärään aikaan. On useita esimerkkejä kavereista, jotka on lyöty koomaan. Se on helppoa. Hän on liian vanha tähän. Ketään ei oikeasti kiinnosta vi**uakaan Miken tilanne. Voidaan puhua hyödyistä ja haitoista, mutta ei ketään kiinnosta vi**uakaan.

Wilder arveli, että Tysonin mahdollinen tappio voisi olla katastrofaalinen juttu Iron Miken perinnölle.

– Hänen voimansa ei ole välttämättä lähtenyt kokonaan, mutta sille pitää pystyä luomaan paikka. Kestävyyskunnon pitää myös olla iskussa tai muuten siitä tulee pelleshow.

– En halua nähdä sitä. En halua nähdä yhden legendan kohtaavan Youtube-miestä. Jos hän tyrmää Miken, pilaa se Miken maineen.

LUE MYÖS