Hiihtokauden alkua saadaan vielä odottaa. Taustoilla tapahtuu kuitenkin koko ajan – esimerkiksi seurasiirtoja.

Visan hiihtojaoston alaisuudessa toimiva Teho Ski Team on vahvistanut rivejään. Siiri Kaijansinkko ja Roosa Riikola jättävät tiimin. Toiseen suuntaan tulee kuitenkin vahvistuksia.

– TEHO Ski Team Iisalmi edustaa kaudella 2024-2025 viiden hiihtäjän voimin! Uusien hiihtäjien lisäksi tiimi saa raudanlujan vahvistuksen manageripuolelle, kun myöskin Iisalmen Sanomien entisenä päätoimittajana tunnettu, nykyinen yrittäjä Kari Angeria aloittaa tiimin uutena managerina! Isot kiitokset Anu Huttuselle hyvästä työstä ja tsemppiä tulevaan!

– Kiitokset myöskin tiimin entisille hiihtäjille Siirille ja Roosalle panoksesta toimintaan ja viesteihin! Tsemppiä molemmille uuteen kauteen ja nähdään kisoissa! päivitti tiimi Instagramissa.

Vilma Ryytty ja Hannah Smart jatkavat tiimissä. Uusina vahvistuksina mukaan tulevat Nora ja Nea Kytäjä sekä Emma Hämäläinen.

Vuonna 2004 syntynyt Nora Kytäjä on debytoinut jo maailmancupissa sekä edustanut Suomea nuorten MM-kisoissa. Kaksi vuotta siskoaan vanhempi Nea Kytäjä on saavuttanut menestystä kansallisella tasolla.

Päivitys tästä.

LUE MYÖS