Nooralotta Neziri ei pysty kilpailemaan Rooman EM-kisoissa. Pika-aituri joutui vetäytymään kisoista jalkapohjavamman vuoksi.

Neziri on saanut viime vuosina osansa vammoista. Pariisin olympialaisiin edelleen tähtäävä Neziri myöntää ottaneensa asian raskaasti. Hän avautui tilanteesta Instagramissa.

– Asiat tapahtuvat niin nopeasti. Sydämeni on särkynyt, mutta ei tämä ole vielä ohi. Osuin aitaan ensimmäisessä kisassani. Sen jälkeen aloin tuntea pientä kipua jalkapohjassani. Ajattelin, että ei se voi olla mitään sen pahempaa.

– Mutta Pärnussa kipu oli hirveää, ja se meni vain pahemmaksi. En pystynyt enää vetämään juoksutreeniä.

– Minun oli tarkoitus lentää Roomaan tiistaina, mutta sinä aamuna lääkärit soittivat minulle ja kertoivat magneettikuvieni tuloksista. Olin ajatellut, ettei se ollut mitään sen suurempaa, mutta todellisuudessa jalkapohjassani oli vamma. Voitte varmasti kuvitella, millaista on juosta aitoja, kun on kivulias vamma jalkapohjassa. Olen todella ylpeä siitä, miten onnistuin ensimmäisissä kisoissani!

Neziri muistutti lopuksi toiveikkaana, että ”kesä on vasta alussa”. Hänelle sateli tsemppiviestejä.

– Tuntuu niin epäreilulta!! Jotain hienoa on vielä edessä sulle, johon tää kaikki valmistaa! Uskoa ja tahtoa vaaditaan. Onneks sitä löytyy, kirjoitti Lotta Harala.

Päivitys tästä.

LUE MYÖS