Nyrkkeilyn raskaansarjan ottelijan Deontay Wilderin ura on pahassa alamäessä. Viimeisin isku tuli viikonloppuna, kun Zhilei Zhang voitti jenkkitähden tyrmäyksellä viidennessä erässä.

Tappio oli toinen peräkkäinen ammattilaisuransa 43 ensimmäistä ottelua ilman tappioita nyrkkeilleelle Wilderille. Hurjan lujaa lyövän Wilderin toistaiseksi viimeinen voitto tuli Robert Heleniuksesta.

Wilder nukutti Heleniuksen ensimmäisessä erässä lokakuussa 2022. Wilder murtui tuon ottelun jälkeen kyyneliin, kun hän puhui lehdistötilaisuudessa nyrkkeilyn vaaroista.

Nyrkkeilytoimittaja Dev Sahni nosti esiin tuon illan tapahtuman, kun hän kirjoitti X:ssä Wilderin tuoreimmasta tappiosta.

– Luulen, että kun Deontay Wilder tyrmäsi ystävänsä Robert Heleniuksen, pelästyi hän ja menetimme sinä päivänä Bronze Bomberin (Wilderin lempinimi). Hän itki lehdistötilaisuudessa sen jälkeen, kun hän puhui lajin vaaroista, eikä hän ole tyrmännyt ketään sen jälkeen, pohti Sahni.

Twiitti tästä.

Dev Sahni

@devsahni
I think when Deontay Wilder knocked out his friend Robert Helenius it spooked him and we lost the Bronze Bomber that day.

He cried at the press conference afterwards when talking about the dangers of the sport and then never knocked out a man again.
https://x.com/BleacherReport/status/1797067354527973786

LUE MYÖS