Kaikki kovimmat suomalaishiihtäjät päättivät lopulta tulla mukaan hiihdon maajoukkueeseen kaudeksi 2024–2025. Aivan kaikki suomalaishuiput eivät tuohon ratkaisuun päätyneet.

Heitä houkutteli yksityistalli Team Electrofit. 24-vuotias Tiia Olkkonen teki myös valintansa: hän haki Electrofitiin ja sai paikan.

Olkkonen oli vielä viime kaudella osa B-maajoukkuetta. Hän oli parhaimmillaan 11:s maailmancupin sprintissä. Hänelle olisi irronnut käytännössä varmasti ainakin B-maajoukkuepaikka myös tulevaksi kaudeksi.

– Koin, että tämä on uusi juttu, jota kaipaan uralleni. Ja mitä olen nähnyt toimintaa ulkopuolelta, niin olen huomannut, että täällä on tosi hyvä meininki, Olkkonen kommentoi ratkaisuaan hiljattain Iltalehdelle.

Olkkonen myönsi IL:lle, että tallin tarjoama harjoitusleiripaketti vaikutti jonkin verran päätökseen.

Anni Alakoski siirtyi myös B-maajoukkueesta Team Electrofitiin. Hän oli innoissaan Espoon Kick off -leiristä, joka aloitti tiimin yhteisen leirikauden 16.-19.5.

– Tosi hyvä fiilis kyllä jäi leiristä, ensinnäkin kivaa oli päästä tutustumaan tiimin kanssa. Mukavaa myös, kun päästiin linjaamaan tiimin tavoitteita ja toimintaa yhdessä.

– Parasta oli yhteisöllisyys ja miten hyvä meininki koko porukalla on. Hommia tehdään tosissaan, mutta hyvällä ja rennolla meiningillä, kommentoi Alakoski tiimin verkkosivuilla.

Tästä Iltalehden juttu.

LUE MYÖS