Pikajuoksija Lotta Kemppinen valmistautui lauantaina Pariisin olympialaisiin Joensuun GP-kilpailujen 100 metrin kisalla. Hän avautui kokemuksestaan Instagramissa.

– Jaa, että sellainen kisa Joensuussa. Joensuusta hain kahta kilpailustarttia, jolla saisi taas vähän hermostoa starttailtua ja ylipäätään näkisi, miten esim. telinelähtö toimii pienen tauon jälkeen kisatilanteessa. Tekemisestä näki, että irtiottokyky ei tosiaan ollut vielä parhaimmillaan. Tämä kilpailu oli kuitenkin tärkeä osa siinä, että hermosto tästä taas heräilee! aloitti Kemppinen päivityksensä.

Kemppinen ei saanut juosta finaalia vilppilähdön vuoksi. Nainen teki selväksi, että hänen on vaikea niellä tuota ratkaisua.

– Pientä hymynkaretta aiheutti finaaliin 4 tuhannesosan ”vilppi”, lähdin kyllä paukusta liikkeelle. Lähiaikojen reaktioajat Suomen kisoista on olleet 0,107 – 0,117 – 0,096. Kaikki hyviä lähtöjä! Toivotaan, että jossain vaiheessa (esim. sääntömuutoksen kautta tms.) hyviä reagoijia ei rangaista siitä, että pystyy reagoida hyvin.

– Katseet kuitenkin on täysillä käännetty kohti Pariisia ja olympialaisia, jota ennen ehtii tehdä vielä viikon ajan Suomessa laatutreenejä ja mahollisesti yhden treenikisan, arvioi Kemppinen.

Päivitys tästä.

LUE MYÖS