Krista Tervo täräytti toukokuussa upean uuden Suomen ennätyksen naisten moukarinheitossa. Sen jälkeen onkin sitten ollut vaikeaa. Tervo on nyt avautunut tilanteestaan.

Tervo on jäänyt esimerkiksi kolme kertaa ilman tulosta. Viimeksi näin kävi viime viikolla Lappeenrannassa.

Tervo on saanut runsaasti kritiikkiä. Hän ei esimerkiksi puhunut medialle Lappeenrannan epäonnistumisen jälkeen.

Nainen kertoo Instagram-pävityksessä, että viime kuukaudet ovat olleet haastavia. Tervo teki kuitenkin selväksi, että katse on tulevassa: kaikki on tehty ja tehdään Pariisin olympialaisiin.

– Heippa pitkästä aikaa. Tässä pienen hiljaiselon jälkeen halusin vähän tulla jakamaan fiiliksiä! Elämä ja etenkään urheilu ei aina mee silleen kun toivoisi ja joutuu kyllä silloin tosiaan miettimään asioita. Tässä on nyt ollut takana helposti vaikeimmat melkein 2kk urheilun saralla, joka on vaikuttanut myös fiiliksiin ns. oikeassa elämässä.

– Nyt ollaan panostettu palautumiseen vielä entistä enemmän ja koittanut myös muistaa tehdä niitä urheilun ulkopuolisia asioita mistä nauttii sekä samalla keskitytty laadukkaaseen harjoitteluun. Treeneissä tekeminen saatu jo hyvälle tasolle ja fiilistä ylipäätään kohennettua, mutta vielä ei ole kisoissa ollut lähelläkään sitä mitä olisi toivonut. Mutta kuten mun motto kertoo, niin periksi ei anneta ennenkuin sydänkäyrä on suora ja voin luvata että tuun tekemään ihan kaikkeni mitä mulla on annettavaa loppukautta ja etenkin olympialaisia kohden.

Päivitys tästä.

LUE MYÖS