Lotta Kemppinen on valittu edustamaan Suomea Pariisin olympialaisten naisten 100 metrille. 60 metrin SE-nainen on tiukan treenin ohessa ehtinyt tekemään myös hieman leikkimielisempää harjoittelua.

Kemppinen kertasi viime viikkoaan Instagramissa. Tutuksi tulivat normaalin harjoittelun, levon ja unen lisäksi myös muut yleisurheilulajit.

– Viikko sisälsi paljon unta, hyvää ruokaa, erilaisia pelihetkiä ja tietysti urheilua! Annettiin hermostolle vähän aikaa levätä, sillä kroppa huusi pientä hapenottotaukoa. Pelkän levon sijasta tarjoiltiin mm. kuulaa ja kiekkoa eli hieman erilaista ärsykettä aivoille. Ja viikossa pelikaverina nyt jo paljon virkeämpi kroppa. Välillä pitää uskaltaa vain levätä, vaikka tavoitteet olisivatkin korkealla

– Näin urheilijana tekee myös hyvää välillä tehdä muitakin lajeja kuin sitä omaa ykköslajia. Oman lajin spesialistit saavat lajinsa näyttämään parhaimmillaan todella helpolta, niin on hyvä välillä muistuttaa itseä ettei se aina ehkä niin helppoa olekaan kuin miltä se näyttää. Jos joku haluaa kokeilla haastaa mun kokeilutulokset, niin kuulaan (4 kg) tavoitteeksi 12 metrin viiva ja kiekkoon (1 kg) 39 metrinen!

– Vaikka rakastankin omaa lajia, niin tällä viikolla sytyin ehdottomasti eniten heittotreeneistä. Parhaimmillaan kaikki vain nasahtaa kohdilleen ja pahimmillaan mikään ei mene sinne päinkään, sanaili Kemppinen kuvatekstissä.

26-vuotias Kemppinen on painellut tänä vuonna 100 metrillä uuden ennätysaikansa 11,20.

Video tästä.

LUE MYÖS