Suomen maajoukkuehiihtäjä Niilo Moilanen on tehnyt ikävän paljastuksen tilanteestaan. Moilanen julkaisi Instagramissa kuvan, jossa hän makasi sairaalavuoteella.

– Keskiviikon perus treenipäivä sai ikävän käänteen, kun jouduin onnettomuuteen. Onnettomuus sattui tuttuakin tutummalla reitillä rullahiihtolenkillä, jossa pyöräilijä tuli rehellisesti ja suoraan sanoen täysin puskista ja törmäsi suoraan päin. Kasvojen ja leuan alueelle tuli useita murtumia, mutta kypärä suojasi onneksi vakavemmilta päävammoilta. Tässä muistutus, että kypärää kannattaa todellakin käyttää aina!

– Kiitokset KYS erinomaisesta ensiavusta ja jatkohoidosta. Murtumat on nyt saatu paikattua titaanilla pitkässä leikkauksessa ja muut naarmut paranevat sitten itsekseen. Toipuminen on nyt hyvällä alulla ja pienen huilijakson kautta tullaan sitten entistäkin kovempana takaisin. Kiitoksia myös läheisille avusta ja tsempeistä. Yhdessä näistä vaikeimmistakin ajoista selvitään. Nyt meikäläinen keskittyy toipumiseen ja palataan asiaan sitten vähän myöhemmin, kirjoitti Moilaen.

Moilaselle sateli tsemppiviestejä. Sellaisen tarjosi esimerkiksi Perttu Hyvärinen.

– Tsemppiä Nippe! Olisi voinut käydä kenelle vaan meistä! Älä nyt naura yhtään, mutta toivottavasti laittoivat kyssillä leuan suoraan, tai muuten opit puhumaan Savon murteella, veisteli Hyvärinen.

Loukkaantuminen on ikävä juttu Moilasen uran kannalta. Se oli kivassa nosteessa viime kaudella. Sprinttitykki muistetaan siitä, että hän voitti vuonna 2021 nuorten MM-kultaa perinteisen sprintissä.

Päivitys tästä.

LUE MYÖS