Yle kertoi keskiviikkona, että selostajalegenda Tapio Suominen on kuollut tapaturmaisesti. Miehen kuolema on järkyttänyt monia.

Ylellä Pariisin olympialaisten yleisurheilua selostava Kimmo Porttila paljasti kulissien takaa kauniin tiedon Suomisesta.

– Legenda on poissa. Tapsalla oli omat demoninsa, mutta hän jaksoi pyyteettömästi auttaa myös raskaimpina vuosinaan. Hän lähetti aina tsemppaavia viestejä urheilulähetysten lomassa, kirjoitti Porttila Instagram Storiesissa.

Jalkapalloasiantuntija Erkka V. Lehtola oli paljon samoilla linjoilla X:ssä.

– Suosikkiselostaja, piinkova ammattimies, studioisäntä vailla vertaa, kisälli-Erkan Mestari-Tapsa. Viimeinen kannustava viesti: ”Moi Äijä! Hyvä veto studiossa tänään, iso käsi täältä. Tapsa” Kiitos kaikesta, lepää rauhassa. Isosti voimia läheisille, paljasti Lehtola.

– Lepää rauhassa ystäväni Tapsa. Kaikkien studioisäntien ja -emäntien suuri esikuva ja innoittaja, kommentoi puolestaan, Ylen urheilutoimittaja Inka Henelius kirjoitti Instagramissa.

Erkka V. Lehtola

@ErkkaVLehtola
Suosikkiselostaja, piinkova ammattimies, studioisäntä vailla vertaa, kisälli-Erkan Mestari-Tapsa. Viimeinen kannustava viesti: "Moi Äijä! Hyvä veto studiossa tänään, iso käsi täältä. 👍 Tapsa"
Kiitos kaikesta, lepää rauhassa. 🙏
Isosti voimia läheisille.

yle.fi/a/74-20101247?…
yle.fi

Selostajalegenda Tapio Suominen on kuollut

Tapio Suominen menehtyi tapaturmaisesti keskiviikkona aamulla 60-vuotiaana.

LUE MYÖS