Entinen seitsenottelija Maria Huntington on pitänyt viime aikoina pientä hiljaiseloa sosiaalisen median puolella. Nainen on nyt tullut takaisin.

Esikoislapsensa tänä vuonna synnyttäneellä Huntingtonilla oli samalla viesti ihmisille. Hän kertoi pohtineensa omaa puhelimen käyttöään.

– Terkkuja mökkikuplasta ja pieneltä sometauolta. Puhuttiin Rikun (kumppani) kanssa mökillä siitä, että yks asia mitä meidän sukupolven ihmiset tulee varmasti katumaan on se, että vietettiin liikaa aikaa puhelimella. Ei oltu läsnä hetkissä, oltiin niissä hetkissä hienojen somekuvien vuoksi, avautui Huntington.

Huntingtonin tilanne on toki ristiriitainen, ja hän se myös tunnustaa. Nainen tekee nimittäin myös työkseen sosiaalista mediaa.

– Vaikka oon tehnyt jo useamman vuoden somea työkseni, mulle tärkeä arvo on aina ollut se, että ne hetket kun ollaan läheisten kanssa, ollaan siinä hetkessä. Helposti meillä kaikilla puhelin kulkee toisessa kädessä arjessa ja tiedostamatta otetaan puhelin käteen heti kun vähänkin tylsistyy. Itse syyllistyn tähän ainakin.

– Yritänkin siksi tietoisesti läheisten kanssa ollessa ja lomalla irrottautua puhelimesta. Jättää puhelinta taakse ja aika-ajoin poistaa somesovellukset. Nauttia enemmän hetkistä eikä antaa elämän mennä ohitse. Mitä keinoja sulla on vähentää omaa ruutuaikaa.

Päivitys tästä.

LUE MYÖS