Reetta Hurske jäi vain 0,002 sekuntia Pariisin olympialaisten naisten pika-aitojen välieristä. Hän joutui sen jälkeen kohun keskelle.

Hurske reagoi voimakkaasti haastattelualueella, kun Lotta Harala voitti hänen jälkeensä juostun erän. Kaksi parasta eteni jatkoon jokaisesta keräilyerästä. Kolmanneksi erässään jäänyt Hurske jäi ulos jatkosta, vaikka paineli nopeamman ajan kuin Harala.

Hurske teki nopeasti selväksi, että hänen kuppinsa ei mennyt nurin Haralan jatkopaikan vuoksi. Häntä otti vain päähän, koska erän voittoaika oli huonompi kuin hänen kellotuksensa.

Aituritähti on saanut tylyä palautetta tapahtuneen vuoksi. Hän avautui nyt aiheesta Instagram Storiesissa.

– 0,002 sekuntia. Niin lyhyt aika, joka aiheutti niin paljon pahaa oloa. Ilman uutta keräilyeräsysteemiä, en olisi saanut uutta mahdollisuutta. Sain juosta kahdesti. Pienestä jäi kiinni. En tiedä, tuliko keräilyerät jäädäkseen vai ei. Haluan sanoa: kiitos kiitos kiitos. Oon saanut monia todella ihania viestejä. Mun sydän on niin onnellinen, että oon saanut kokea lämpöistä myötätuntoa, vilpitöntä tsemppaamista ja myötäelämistä. En voisi olla näistä kiitollisempi.

– Tässäkin kaikessa on myös varjopuoli. Oon saanut haukkuja, halveksuntaa, moittimista, mässäilyä. Välillä sitä tulee ihmetelleeksi, kuinka ilkeitä ihmiset voi toiselle olla. Tavallaan haluaisin kertoa niin paljon. Ja ehkä joiden niiden asioiden aika on myöhemmin, tai sitten ei. Ystävät ja lähipiiri: nostitte mut ylös kun kompastuin. Muistutitte, että oon arvokas, herkkä, välittävä, tärkeä, periksiantamaton ja aito upea ihminen. un on vaikeaa, muistakaa niin hetkinä ketä ootte. Upeita ja arvokkaita just omina itsenänne! paalutti Hurske.

Lotta Haralan valmentajamies Matias Myttynen teki selväksi oman näkemyksensä kaksikon väleistä Instagram Storiesissa. Hän julkaisi kuvan, jossa oli Haralan ja Hurskeen kädet vierekkäin.

– Molemmilla on kaikki pelissä. Molemmat ovat kovia kilpailijoita. Molemmat ovat olympiaurheilijoita. Molemmat ovat ihmisiä, kirjoitti mies.

LUE MYÖS