Annimari Kortteen upea ja poikkeuksellinen yleisurheilu-ura tuli tänä vuonna päätökseen. Naista kunnioitettiin upeasti myös Ruotsi-ottelussa.

Korte paineli Olympiastadionille normaalin katsojan roolissa. Hänelle tarjottiin kuitenkin todella upea yllätys.

Korte on julkaissut Instagramissa videon tapahtuneesta. Pätkässä häntä haastattelee hiihtolegenda Sami Jauhojärvi.

– Tää oli ihanaa Harri Aalto pääsi yllättämään mut täydellisesti Ruotsi-ottelussa. Oltiin kesäkuussa puhuttu Harrin (SUL TJ) ja Jani Tanskasen (SUL GM) kanssa, että olisi kiva, jos uran lopettavia urheilijoita muistettaisiin jotenkin ehkä maaottelussa tai yleisurheilugaalassa, mutta silloin jäivät pohtimaan missä tai ketä kaikkia. Janin ehdotus oli kaikkia Team Finland -urheilijoita, joka mun mielestä oli hyvä idea. Sen jälkeen ei kuulunut mitään tästä.

– Harri laittoi viestiä keskiviikkona, että tervetuloa maaotteluun, laittoi liput ja että hyvä olla paikalla, kun maaottelu alkaa. Mä tietysti tuun 1,5h myöhässä ja just kun pääsen paikalle Harri soittaa, että mua tarvittaisiin vierailijakeskuksessa 20min päästä. Siellä portsari vielä kyseli, että miksi yritän päästä sisälle ja vastaus en tiedä ei vakuuttanut.

– Tuli siis täysin yllätyksenä vaikka tämänlaisesta urheilijoiden muistamisesta puhuttiinkin kesällä. Mun mielestä upeeta toimintaa Harrilta ja Janilta ja toivotaan, että tästä tulee perinne. Kukaan ei myöskään yrittänyt estää, kun hyppäsin korkeelta katsomosta kaiteiden yli kentälle joukkueen mukaan. Mulle tää oli toiseksi paras maaottelukokemus oman voiton jälkeen, fiilisteli Korte Instagramissa.

Video tästä.

LUE MYÖS