Venäläinen hiihtotähti Veronika Stepanova on tuntenut ilmeisesti vahvaa vahingoniloa, kun hän on seurannut hiihtomaailmasta tulevia ikäviä uutisia.

Stepanovan on ollut vaikea hyväksyä sitä, että venäläiset hiihtäjät on suljettu kansainvälisistä kisoista. Stepanova jakoi nyt sosiaalisessa mediassa ikäviä uutisia.

Hän kertoi esimerkiksi siitä, että kaksi pääsponsoria ovat lehtitietojen mukaan jättämässä Norjan hiihtoliiton. Nainen listasi myös Slovenian ja Ruotsin hiihdon kohtaamia ongelmia.

Stepanova päivitteli, että mitä oikein on edes jäljellä kansainvälisestä hiihdosta pian. Lopuksi lähti vielä tyly kuitti Suomeen. Kotimaassamme on uutisoitu, että suomalaiset hiihtäjät joutuvat luultavasti maksamaan jatkossa omavastuuosuuden osallistuessaan maailmancupin viikonloppuihin.

– Eräs ystäväni kirjoitti: heidän joukkueenjohtonsa ehdotti juuri, että he menevät maailmancupin ensimmäiseen kisaan Rukalle omalla kustannuksella. ”Uusi suomalainen vaihtoehto – maksat ja osallistut”, naureskeli hän. ”Johtomme on oppinut nopeasti suomalaisilta. Mutta mitä oikein voi tehdä – ei vain ole rahaa!”, sanaili Stepanova.

LUE MYÖS