Suomalainen ampumahiihtäjä Otto Invenius oli pahasti hukassa pari viikkoa sitten Otepäässä rulla-ampumahiihdon MM-kisoissa. Viikossa tapahtui kuitenkin ihmeitä.

Invenius oli kotimaassa täysin omaa luokkaansa SM-kisojen 20 kilometrin kisassa. Hän vei kultaa lähes kolmen ja puolen minuutin erolla kakkoseen.

Viime kaudella kansainvälisen läpimurtonsa tehnyt Invenius kertasi kisaansa Instagramissa. Avoimesti ongelmistaan ja onnistumisistaan kirjoittava Invenius oli jälleen selväsanainen.

– Tää oli tärkeä voitto! On ollut jo tovin henkisesti hankalaa löytää hyvä boogie kisaamiseen. Huomasin että pari peikkoakin oli muuttanut pään sisään kertomaan että tää laji taitaa olla liian haastava mulle. Peikot sai kuitenki häätöilmoituksen huonosta käytöksestä ja nyt mielessä pyörii taas samat lapsenmieliset ajatukset ja huonot vitsit.

– Kisa itsessään oli yks mun parhaista mitä oon tehny! Päätin ennen kisaa että en kisaa ketään muuta kun itseäni vastaan. Meen vaan omana ittenäni ja unohan ylimääräset paineet tuloksista. Tää rentous ja hauskanpito on mulle yks tärkeimmistä jutuista ja siitä kun saan kiinni nii hommat sujuu! Ja vaikkei sujuiskaan nii ompahan ainaki parempi fiilis, sanaili Invenius.

Päivitys tästä.

LUE MYÖS