Moukarinheittäjä Krista Tervon kausi päättyi lopulta varsin onnellisesti. Vielä kesäkuussa näytti paikoin vaikealta, kun Tervo jäi esimerkiksi useaan otteeseen ilman tulosta.

Tervo säväytti sitten kunnolla Pariisin olympialaisissa, kun hän heitti karsinnassa uuden Suomen ennätyksen. Tervo oli finaalissa komeasti kuudes. Kausi päättyi Ruotsi-ottelun SE-tulokseen 74,85.

Moukaritähti on nyt laittanut kauttaan pakettiin Instagramissa. Hän myönsi, että sesonki oli melkoinen vuoristorata.

– Oon aiemminkin puhunut ylä -ja alamäistä kaudesta puhuttaessa, mutta en ois voinnu kuvitellakkaan mitä tää kesä tuo tullessaan. Todellinen näytös siitä, että vaikka kuinka hienoa urheilu parhaimmillaan voi olla, se voi pahimmillaan olla myös äärimmäisen raakaa ja rankkaa.

– Joten miten kesä joka lähti upeasti käyntiin muuttui ensin unelmien murskajaisiksi – siitä kovimpiin teknisiin vaikeuksiin sekä pahimpaan somelynkkaukseen mitä heittourallani oon kokenut – ja miten siitä selvitessäni saavutin isompia asioita kuin ikinä aiemmin. Kysymys jonka vastaus on hyvin monisyinen ja ei sitä suoranaisesti ainakaan vielä voi pukea sanoiksi.

Tervolla oli selvä viesti ihmisille: epäilijät kannattaa jättää omaan arvoonsa.

– Yksi asia on kuitenkin varma, jos olisin luovuttanut ja kuunnellut muita ihmisiä tältä saralta niin en olis saavuttanut yhtään mitään. Haluaisinkin ennen kaikkea sanoa jokaiselle jota joku on yrittänyt polkea alas, älkää kuunnelko vaan seuratkaa omaa polkuanne – te pystytte ihan mihin vaan. Mut eiks sovita tähän loppuun silleen, että levitetään jatkossa positiivisuutta ja tuetaan toisiamme sen alaspolkemisen sijaan – koska myös sanat satuttavat.

Päivitys kokonaan tästä.

LUE MYÖS