Keihäänheittäjä Lassi Etelätalo oli Zürichin Timanttiliigan kilpailun viides torstaina. Keppi lensi 77,69 metriä. Grenadan Anderson Peters voitti tuloksella 85,72.

– Kauden mittaan oli hyviä juttuja ja ylä- ja alamäkiä. Jonkun verran tasaisempi kausi olisi voinut olla, ja nyt olisi ollut mukavampi päättää kausi vähän parempiin heittoihin. Edellytyksiä siihen oli, mutta rytmin kanssa oli hakemista ja heitot jäivät suppeiksi, Etelätalo sanoi SUL:n tiedotteella.

Etelätalon kausi oli varsin mainio. Hän oli EM-kisojen kuudes ja olympialaisten kahdeksas. Kokenut keihäsmies ei ole tehnyt vielä ratkaisua uransa lopusta.

– Pitää tässä vielä pohtia asiaa. En ole vielä sata varma. Nyt on aika miettiä ja lomailla, Etelätalo sanoi.

Zürichissä kilpaili myös Suomen naisten pikaviestijoukkue. Leikki loppui lyhyeen, kun Mette Baasin ja Aino Pulkkisen välinen ensimmäinen vaihto meni pieleen. Baas tuli mukaan viime hetkellä, kun Jenna Kokkosella oli tuntemuksia satasen kisassa.

– Jennalla alkoi kiristää takareittä satasen lopussa, joten Baas juoksee viestissä aloitusosuuden, kertoi viestijoukkueen valmentaja Petteri Jouste SUL:n tiedotteella.

LUE MYÖS