Pika-aituri Annimari Korte on ihastuttanut MTV3:lla Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa. Hän on nyt kirjoittanut asiasta sunnuntain toisen lähetyksen jälkeen Instagramissa.

Korte paljasti olleensa aivan uuden tilanteen edessä. Hän kertoi myös, että itse lähetystä edeltänyt harjoitus meni kaiken lisäksi täysin pipariksi.

– En oo ikinä elämässäni uskaltanut esiintyä ja nyt ollaan tässä! Tanssi oli ihana haaste tehdä jotain mitä en oo koskaan osannut enkä uskaltanut. Vaikka kenraalitkin meni aivan pieleen, silti piti uskaltautua liveen ja siellä kuitenkin onnistui ja pystyi nauttimaankin.

Korte lopetti aiemmin tänä vuonna yleisurheilu-uransa. Hän teki selväksi, että kaikenlainen esiintyminen on varsin haastavaa.

– En vielä pari vuottakaan sitten olisi voinut kuvitellakaan meneväni tanssimaan (tai tekemään muutakaan mitä en osaa) miljoonayleisön eteen, mutta tää olikin varmasti se paras keino päästä yli siitä pelosta. Nuorena olin niin ujo etten pystynyt puhua tuntemattomille ihmisille. Aloin opiskelemaan puheiden pitämistäkin yliopistossa, koska en uskaltanut sellaista tehdä ja nykyään se on osa työtä. On hieno fiilis kohdata omia pelkoja ja ylittää niitä!

Video tästä.

LUE MYÖS