Pika-aituri Reetta Hurske on viettänyt viime aikoina yleisurheilukauden jälkeistä ansaittua lomaa. Hän on sen aikana ehtinyt ilmeisesti myös kerätä hieman ajatuksiaan menneestä sesongista.

Hurske päätti jakaa kiitosta Instagramissa. Hän kirjoitti esimerkiksi valmentajastaan Marjukka Suihkoa ja kisamanageristaan Tero Heiskaa.

– Kiitos valmentaja Marjukka. Pitkä yhteistyö, luottamus, avoimuus ja usko yhteiseen tekemiseen on tuonut meidän tiimin tähän pisteeseen. Meidän päivittäinen, pitkäjänteinen työ on tehnyt musta halli-Euroopan mestaruuden lisäksi ulkoratojen EM-finalistin ja kaksinkertaisen olympiaurheilijan.

– Arki ei todellakaan ole aina helppoa, mutta positiivisuudella, yhteistyöllä ja kirkkailla tavoitteilla selvitään haasteistakin tiiminä. Tehdään tosissaan, mutta tekemisen pitää myös olla hauskaa. En voisi olla kiitollisempi. Olet sekä loistava valmentaja, että luotettava ja erittäin hyvä ystävä.

– Kiitos Tero Heiska. Yksi iso askel mun uralla oli, kun suostuit aloittamaan työt mun kisamanagerina. Olet auttanut mua omalta osaltasi kehittymään kansainväliseksi huippu-urheilijaksi. Olen päässyt hienoihin ja koviin kisoihin sekä juuri sellaisella mun kalenteriin sopivalla aikataululla, palvellen kauden tärkeitä kilpailuja. Sun apu, tuki ja luottamus on mulle äärettömän tärkeää!

– Kiitos perhe, läheiset ja ystävät. Te tuette ja kannustatte loppuun saakka mua mun unelmissa ja tavoitteissa. Te ymmärrätte ja välitätte, nostatte tarpeen tullen ja sanotte oikeat sanat. Lopulta hienointa on olla teille vaan Reetta, se henkilö aitajuoksijan takana, sanaili Hurske.

Koko päivitys tästä.

LUE MYÖS