Terveysmurheet ovat olleet iso osa suomalaisten keihäänheittäjien arkea myös viime vuosina. Yksi kovia kokenut on Toni Kuusela.

Useissa leikkauksissa viimeisen vuoden aikana ollut Kuusela pettyi tämän kauden alla. Kroppa petti taas kerran treeneissä, ja peli oli menetetty olympiakesän osalta. Kuusela on nyt puhunut kohtalostaan Kir-Fixin verkkosivuilla.

– Tiesin, että nyt kävi huonosti, mutta en mä sitä halunnut uskoa. Mieli ei halunnut ymmärtää sitä, että sekunnissa monen vuoden työ valui hukkaan. Mutta totuus on se, että kun keho petti niin sen jälkeen treeni ja kisat olivat vain epätoivoista yrittämistä, selvitti Kuusela.

Kuusela ei kuitenkaan luovuttanut. Hän on jo kääntänyt katseensa tulevaan.

– Mulle on yksi lysti mitä joku muu ajattelee, mutta itseä voisi alkaa myöhemmin elämässä harmittaa, jos jättäisi pelin kesken, jos nyt olisi antanut liian helposti periksi. En halua elää Olis silloin pitänyt -elämää. En halua jättää varaa jossitteluun. Elämä ei ole tasa-arvoista. Ei voi tietää miten tulevaisuus meidän stoorit kirjoittaa. Se on varmasti se urheilun palo ja oma valinta heittää keihästä, joka pistää jatkamaan. Päätös on minun.

LUE MYÖS