Toni Keränen teki vuonna kunnon kansainvälisen läpimurron miesten keihäänheitossa. EM-kisoissa ja olympialaisissa kymmenenneksi sijoittunut Keränen on nyt kerrannut kauttaan Instagramissa.

– Olympiafinaali, EM-finaali ja ennätys päälle 85 metrin (85,27). Laadukasta työtä painettiin koko vuosi ja saatiin se onneksi näkymään myös mitan päässä.

– Vielä toukokuussa oli täys työ päästä mukaan EM-kisoihin rankingin kautta. Siitä on vielä aika pitkä matka lähtä tavoittelemaan olympiamitalia, mutta niin vaan vähintään puolitosissaan sitä sai lopulta tavoitella. Kesällä pää oli pölkyllä kisojen suhteen aika monta kertaa, mutta lopulta lähes kaikki tavoitteet toteutu, aloitti Keränen.

Keränen on saanut urallaan osansa terveysmurheista. Hän kertoi nyt, miksi kausi loppui ennen aikojaan.

– Jos pieni miinus vielä kuitenkin tähän kohtaan, niin pienet vammat kyljessä ja lähentäjässä laitto mut pakotetulle kesälomalle olympiafinaalin jälkeen. Kiitokset läheisille tuesta arjessa ja juhlassa, istuvalle valmentajalle Petteri Piiroselle äärimmäisen laadukkaasta valmennuksesta ja Hannu Kankaalle erinomaisesta pohjatyöstä olympiadille.

Koko päivitys tästä.

LUE MYÖS