Venäjän hiihdon ykköstähti Aleksander Bolshunov ei ole kovin erikoisessa kunnossa. Se tuli selväksi rullahiihdon Venäjän mestaruuskisoissa.

Saveli Korostelev voitti 20 kilometrin vapaan hiihtotavan kisan Tjumenissa. Sergei Volkov ja Sergei Ardashev ylsivät myös palkintopallille.

Missä oli sitten Bolshunov? Viime talven Venäjän hiihtoa dominoinut supertähti oli vasta kymmenes. Hän jäi minuutin ja 18,5 sekuntia voittajalle.

Bolshunov on saanut viime aikoina osansa terveysmurheista. Se voi selittää osaltaan heikkoa menoa.

Naisten 15 kilometrin kisan voitti Maria Istomina. Venäjän naisten hiihdon iso tähti Natalja Terentjeva (aiemmin Neprjajeva) synnytti hiljattain esikoisensa. Veronika Stepanova taas on raskaana.