Kiekonheittäjä Salla Sipposen yleisurheilu-ura päättyi viikonlopun Ruotsi-otteluun. Nainen on nyt laittanut uraansa pakettiin Instagramissa.

– Kun 11-vuotiaana tartuin ensimmäisen kerran kiekkoon, en osannut unelmoida mihin se polku tulisi minut vielä kuljettamaan. Ensimmäinen SM-pronssi ja samalla 40m ylitys 17-vuotiaana tuntui uskomattoman upealta saavutukselta. Siitä neljän vuoden kuluttua heitin yli EM-rajan ja pääsin Amsterdamiin ensimmäisiin aikuisten arvokisoihini, huh! Niitä tuli vielä lopulta kolmet lisää. Ja kahdet MM-kisat! Taskuun jäi myös 8 SM-kultaa vuosilta 2016-2024, aloitti Sipponen.

– Jotkut ovat kyselleet, että miksi sä Salla lopetat? Päätös on muhinut takaraivossa viime syksystä alkaen, kun olin siinä vaiheessa vuoden taistellut selkäkipujen kanssa. Kuormittavinta oli stressi ja paine siitä, että kroppa on kipeä ja treenata pitäisi, mutta pelkästään arkielämästä selviytyminen vaati itkua ja taistelua. Jouduttiin karsimaan aika paljon harjoitteita treeneissä, jotta tilanne saataisiin pysymään hallinnassa. Niillä eväillä kehittyminen olisi jo vaatinut pienen ihmeen.

– Halusin kuitenkin tehdä kaikkeni vielä tämän kauden, että pääsisin urallani kokemaan olympialaiset, mutta ihan sinne asti ei mun rahkeet lopulta riittäneet. Olen silti pirun ylpeä, että yritin ja mun viimeisestä kaudesta tuli hieno, kruununa SM-kulta ja Ruotsi-ottelun jäähyväiskisassani onnistuminen sekä upea tuplavoitto naisten ja miesten joukkueille! kirjoitti Sipponen.

Sipponen on yleisurheilupiireissä suosittu persoona. Hänen ystävänsä Reetta Hurske kirjoitti naisesta kauniisti Instagram Storiesissa.

– Kiitos Salla Sipponen. Oon ollut onnekas saadessani tutustua suhun, kiertää sun kanssa kilpailuja ympäri maailmaa ja kokee mielettömiä juttuja. Oon todella onnellinen siitä, että oon saanut susta upean, eloisan ja ennen kaikkea uskomattoman sydämellisen ystävän. Kiitos urheilulle! Oon varma, että tuut pärjäämään, mitä ikinä alatkaan tulevaisuudessa tekemään, sanaili pika-aituri.

Päivitys tästä.

LUE MYÖS