Mike Tysonin ja Jake Paulin välinen nyrkkeilyottelu on tarkoitus järjestää 15. marraskuuta. Ottelun alle on ilmestynyt lisää synkkiä pilviä viime viikkoina.

Yhä useammat asiantuntijat ovat ilmaisseet huolensa 58-vuotiaan Tysonin tilanteen suhteen. Nyt suunsa on avannut myös entinen UFC-ottelija Dan Hardy, joka avasi ajatteluaan Bloody Elbow’lle.

– Niin paljon kuin nautinkin Jake Paulista ilmiönä kamppailulajeissa, tuntuu minusta, että Mike Tysonin hakkaaminen ei tee hyvää hänen brändilleen, arvioi Hardy.

Jake Paul on myös pilkannut Tysonia ottelun alla erilaisin tavoin. Hardyn mukaan tuo voi sotia Paulia vastaan, sillä Tyson on niin pidetty persoona urheilumaailmassa.

Hardy nosti esille karun mahdollisuuden. Hän arveli, että ottelu saatetaan jopa perua.

– Ei minua yllättäisi, jos ottelu kaatuu, koska ihmiset Miken ympärillä suojelevat häntä. Sitä kannattaisi mielestäni harkita.

– Jake Paul voi otella montaa muuta ihmistä vastaan, ei hänen tarvitse kohdata Mike Tysonia. Jos hän olisi haastanut hänet 10–15 vuotta sitten, niin se olisi eri asia. Tämä versio Mikesta ei ole sama persoona kuin ennen, eikä hän edusta sitä, Mike Tyson oli lajin huipulla, linjasi asiantuntija.

LUE MYÖS