Venäjän hiihtoliiton puheenjohtaja Jelena Välbe tunnetaan rajuista kommenteistaan. Hiihtolegenda on nyt vienyt puheensa aivan uudelle tasolle.

Välbe antoi News.ru-sivustolle tiukkasanaisen haastattelun. Naiselle esitettiin siinä kysymys, joka sai hänet vastaamaan melkoisella tavalla.

– Sanoin hiljattain, että kun palaamme kansainvälisille areenoille, on meidän oltava vahvempia kuin aiemmin. Mitä Venäjälle pitää tapahtua, jotta se ei vain pääse olympialaisiin, vaan kaikkiin kilpailuihin lippunsa ja kansallislaulunsa kanssa? tiedusteli toimittaja.

– Sanon sen, mitä ei pitäisi koskaan sanoa. Jos olisimme pudottaneet pommin keskelle Lontoota, olisi kaikki jo loppunut ja olisi meidät päästetty joka paikkaan, pamautti Välbe.

– Venäjän taistelu ulkopuolisen maailman kanssa on kestänyt jo vuosisatoja. He eivät ole koskaan rakastaneet meitä, vaikka ovat teeskennelleet niin. He iskevät aina terävillä aseillaan selkäämme. Rakastan sitä, kun maamme on vahva. Vahvuutemme ärsyttää maailmaa, vuodatti hiihtonainen.

– Ei tarvitse arvailla, mutta ennemmin tai myöhemmin he ottavat meidät. Ei heillä ole minne mennä, koska ei tämä voi jatkua ikuisesti.

LUE MYÖS