Yleisurheilu-uransa viime vuonna lopettanut Maria Huntington tekee nykyään uraa esimerkiksi sosiaalisen median sisällöntuottajana. Hänellä on myös yhdessä Lotta Haralan kanssa suosittu Timeout-podcast.

Kesällä esikoislapsensa synnyttänyt Huntington kertoo Instagramissa myös vauva-arjestaan. Hän ottaa esille myös heikompia hetkiään.

Huntington julkaisi hiljattain videon, jossa hän piteli lastaan liikuttuneena. ”Hetkiä vauva-arjesta, jota muut ei nää” luki videolla.

– On päiviä jolloin on vaan ylikuormittunut ja väsynyt. Itkettää, ärsyttää ja silloin varsinkin somen avatessa tuntuu, että siellä vaan kaikki muut nauttii elämässä ja on niin onnellisia. Koen eläväni elämäni onnellisinta aikaa, mutta silti siihen mahtuu päiviä jolloin itkettää ja tuntuu ettei vaan meinaa jaksaa.

– Tänä samaisena päivänä kun tää video on kuvattu, ajoin autolla erään seuraajani ohi, joka vaunutteli vauvan kanssa ja mietin vaan mielessäni ”että näyttääpä tuo mamma onnelliselta ja mä vaan täällä pyyhin kyyneleita poskilta vauvan nukkuessa”. Myöhemmin selvis, että myös hänellä oli umpisurkea päivä menossa ja hän taas oli katsonut mua samalla tavalla ihaillen. Koskaan sitä ei tiedä mitä toisella on meneillään, jatkoi nainen.

Päivitys tästä.

LUE MYÖS