Pika-aituri Lotta Harala on palaillut jo treenien makuun. Lomalta on palannut myös Haralan ja Maria Huntingtonin vetämä Timeout-podcast.

Maanantaina tuli uuden kauden ensimmäinen jakso. Kaksikon ohjelma on saanut viimeisen vuoden aikana paljon huomiota. Naisten suorapuheisuus on herättänyt keskustelua. Harala fiilisteli asiaa uusien jaksojen ilmestymisen alla.

– Must on ollu ihanaa palata podistudioon!! Tauon jälkeen tuntu, et oltiin vähä liianki levottomia ja rentoja. Joten raivorehellisiä jaksoja ainakin heti alkuun luvassa. Olkaa lempeitä meille! Niinku ootte kyl ollukki.. eikä sillä, kaikki palaute kiinnostaa!!

– Ollaan viime kuukausina lähennytty entisestäänkin Maria Huntingtonin kanssa ja uskon et sen kyl kuulee meidän podia kuunnellessa. Molemmilla on niin turvallinen olo olla täysin auki ajatustensa ja välillä häpeällistenkin fiilisten kanssa. Vaikka ne ois eriäviä keskenään. Kuuluuko tää fiilis kuulijalle saakka? kertoi Harala.

Harala jatkaa upeaa yleisurheilu-uraansa siis myös ensi vuonna. Kesällä 2025 järjestetään yleisurheilun MM-kisat Tokiossa.

Päivitys tästä.

LUE MYÖS