Entisen maajoukkuehiihtäjän Vilma Nissisen ura on ollut viime vuosina alamäessä yksittäisiä onnistumisia lukuun ottamatta.

Vammoista ja muista terveysmurheista kärsinyt Nissinen on viime kuukausina kertonut sosiaalisessa mediassa, että tilanne näyttää nyt jälleen hyvältä kunnon suhteen.

Nissinen on astunut jälleen esiin Instagramissa. Hän kertoo, että kaiken pitäisi nyt olla kunnossa.

– Ramsau. Erittäin onnistuneet kaks viikkoa jäätikköleirillä takana. Mulle oli tärkeetä päästä hiihtämään hyvissä olosuhteissa ja viilaamaan tekniikkaa lumella jo lokakuussa, jotta ennen kisakauden alkua ehtii saada riittävästi hiihtokilometrejä alle. Kiitos Eletrofitin porukalle seurasta ja hyvän fiiliksen luomisesta tänäkin vuonna.

– Kaks vuotta sitten tähän aikaan meno oli aika erilaista urheilurintamalla. Käsi oli paketissa, kunto huono ja tuli aika monena päivänä mietittyä että olikohan mun ura tässä tai pääsenkö enää koskaan sellaseen kuntoon mihin voin olla ite tyytyväinen. Töitä on tehty kovaa ja pystyn jo tässä vaiheessa kautta olemaan ylpee siitä mitä tällä harjoituskaudella on saatu aikaan. Toivottavasti tänä talvena saadaan kaikki tehty työ näkymään myös siellä ladulla ja vähän tuuriakin mukaan. Oottelen kisakauden alkua jo innolla, mut ennen sitä ois vielä muutama vartin homma tehtävänä, selvitti Nissinen.

Päivitys tästä.

LUE MYÖS