Ilta-Sanomien urheilutoimituksen esihenkilö Vesa Rantanen jakoi hiljattain X:ssä IS:n jutun, jossa entinen NHL-kiekkoilija Kimmo Timonen esitteli omia näkemyksiään USA:n politiikasta.

Jutusta paljastui, että Timonen toivoo Kamala Harrisin voittoa marraskuun alun presidentinvaaleissa.

– Katos vaan, joku entinen hokipelaaja seuraa muutakin mediaa kuin Foxia, (Elon) Muskia ja Tucker Carlsonia. Ilahduttavaa ja virkistävää. Toisaalta Timonen oli puolustaja, ja Pat Quinnin mukaan ”forwards are nothing but stupid defencemen”, kommentoi Rantanen.

Jutun huomasi myös Donald J. Trumpia ja republikaaneja tukeva Teemu Selänne. Hän antoi palaa.

– Vesa sun kommenttisi on loistavaa komedia kamaa. Iltasanomien päällikönkin mielestä fiksut ovat vain niitä jotka ajattelevat samalla tavalla sen takia mediaan ei voi enää luottaa oma agenda taas edellä hyvä vesku, paalutti Selänne.

Viesti tästä.

Teemu Selanne

@TeemuSel8nne

Vesa Rantanen

@vrantanen
Katos vaan, joku entinen hokipelaaja seuraa muutakin mediaa kuin Foxia, Muskia ja Tucker Carlsonia. Ilahduttavaa ja virkistävää. Toisaalta Timonen oli puolustaja, ja Pat Quinnin mukaan ”forwards are nothing but stupid defencemen”. is.fi/nhl/art-200001…
is.fi

Kimmo Timonen paljastaa mielipiteensä USA:n presidenttiehdokkaista: ”Jos ihan rehellisesti sanon...”

Kimmo Timonen tarkkailee läheltä Yhdysvaltain politiikkaa.

Vesa sun kommenttisi on loistavaa komedia kamaa😂 Iltasanomien päällikönkin mielestä fiksut ovat vain niitä jotka ajattelevat samalla tavalla sen takia mediaan ei voi enää luottaa oma agenda taas edellä hyvä vesku💪🙈

LUE MYÖS